Ξεχάσατε να ξεπαγώσετε το κρέας; Με το tip που θα σας δείξουμε σήμερα μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά.Ξεκινήστε ζεσταίνοντας νερό Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείστε το μάτι της κουζίνας και βάλτε το κρέας μέσα σε σακουλάκια. Όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια που έχετε να ξεπαγώσετε τόσο πιο γρήγορα θα ξεπαγώσουν. Μην αφήνετε πολύ ώρα το κρέας μέσα στο ζεστό νερό.Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος και μέσα σε αυτόν τον χρόνο δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν βακτήρια. Για άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε το κρέας ή το κοτόπουλο από το ζεστό νερό, πλύντε το και μαγειρέψτε το κανονικά.Πηγή: spirossoulis.com
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
8 ώρες πριν
Ύπνος: Η απλή βραδινή ρουτίνα για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα
2 λεπτά πριν
ΕΥΔΑΠ: Αλλάζουν τα τιμολόγια του νερού
10 λεπτά πριν
Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο αν έχεις αετίσια ματιά θα βρεις τον παπαγάλο σε 12 δευτερόλεπτα
17 λεπτά πριν
Αθήνα: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
ENIKOS NETWORK
Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας η γρίπη στην Ελλάδα-Μέτρα προστασίας από τον ΕΟΔΥ