Πως να απαλλαγείς από την ακμή στην πλάτη!

Πως να απαλλαγείς από την ακμή στην πλάτη!

Μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει ήρθε η ο καιρός να βγάλεις έξω την πλάτη σου, είτε στην παραλία είτε σε βραδινές σου εξόδους. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτή είναι γεμάτη σπυράκια;

Συνήθως τα σπυράκια στην πλάτη δημιουργούνται από τη μεγάλη μας επιθυμία να δείχνουμε τέλειες και υγιής. Όταν γυμνάζεσαι πολύ όλο το χρόνο τότε ο ιδρώτας είναι κυρίως αυτός που σου δημιουργεί αυτό το προβληματάκι στην πλάτη. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να δώσεις αυτή την εποχή λίγη παραπάνω προσοχή στο στήθος και στην πλάτη σου έτσι ώστε να έχεις μία πιο όμορφη επιδερμίδα όταν έρθει η ώρα να τη δείξεις.

Προσπάθησε δύο φορές την εβδομάδα να κάνεις απολέπιση στο στήθος και στην πλάτη σου (αν δε φτάνεις ή δεν έχεις κάποιο εργαλείο που να φτάνει, βάλε κάποιον άλλον να στην κάνει). Φρόντισε στην πλάτη σου να μη χρησιμοποιείς προϊόντα scrub γιατί μπορεί να χειροτερέψουν το πρόβλημα.

Αν έχεις κύστες στην πλάτη (είναι σαν σπυράκια αλλά εσωτερικά που σπάνια βγαίνουν στην επιφάνεια) καλό είναι να χρησιμοποιείς μία αντικυστική θεραπεία η οποία διεισδύει βαθιά μέσα στην επιδερμίδα και θεραπεύει τη μόλυνση. Και οι άντρες και οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους αυτό το πρόβλημα και το να κάνουν αυτή τη θεραπεία μετά το ντους μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Πηγή: faysbook.gr

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.