Πως φαίνεται η φωτιά στην ανατολική Μάνη από την Αρεόπολη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που στέλνουν οι αναγνώστες του enikos.gr από την ανατολική Μάνη. Το μέτωπο στον Ταϋγετο μαίνεται και κατευθύνεται όπως μας ενημέρωσε η Πυροσβεστική προς τα χωριά Κρυονέρι Μάνης και Κάτω Καρέα. Η φωτιά μαίνεται και σε ένα ακόμη σημείο προς τα χωριά Πασάδα, Βήρος και Μαστρόλαιο.

Δείτε στις φωτογραφίες του αναγνώστη του enikos.gr πως φαίνεται η φωτιά στην ανατολική Μάνη από την Αρεόπολη που προς το παρόν σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλείται καθώς είναι αρκετά μακριά.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.