Πώς έγινε η τραγωδία στο Καματερό – Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδελφού των δύο νεκρών αγοριών

Καματερό - φωτιά

Θρήνος για τα δύο νεκρά αδελφάκια στο Καματερό, που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο δώμα όπου διέμεναν. Τα δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 13 ετών, ανασύρθηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, ενώ η 2χρονη αδελφή τους έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, νωρίς σήμερα το πρωί.

Στη διώροφη οικία διαμένει η πολύτεκνη οικογένεια των αθίγγανων: η μητέρα, ο πατέρας και τα 12 παιδιά τους. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega, το πρωί η μητέρα πήγε τα παιδιά στο σχολείο και ο πατέρας έφυγε για δουλειά. Πίσω στο σπίτι έμειναν τα δύο ανήλικα αδέλφια -καθώς ήταν αδιάθετα- το 2χρονο κοριτσάκι, όπως και ένας ακόμη αδελφός, ο οποίος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της διώροφης οικίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα είχε ανάψει την ξυλόσομπα πριν φύγει από το σπίτι, ώστε να υπάρχει ζέστη στο δωμάτιο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όμως, το δώμα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο αδελφός μύρισε τον καπνό και ανέβηκε στο δώμα προκειμένου να δει τι έχει συμβεί. Έσπασε το τζάμι, κατάφερε να βγάλει έξω το κοριτσάκι, όμως, ήταν ήδη αργά για τα δύο άλλα αδέλφια του. Μία γειτόνισσα κάλεσε την πυροσβεστική, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Ο αδελφός, που έσπασε το τζάμι και διέσωσε το 2χρονο κοριτσάκι, περιγράφει τι συνέβη και η μαρτυρία του συγκλονίζει.

Exit mobile version