Πώς μπορείς να πετύχεις παρά την κρίση

Πώς μπορείς να πετύχεις παρά την κρίση

 

12 Tips ενδυνάμωσης της ψυχής και του πνεύματος για επιτυχημένους ανθρώπους ακόμα και σε καιρούς κρίσης. 

Για να πετύχει ένας άνθρωπος πρέπει να ακολουθήσει το τρίπτυχο

Α.BE SUCCESFULL           ΓΙΝΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

B.ACT SUCCESFULL         ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ

C.THINK SUCCESFULL     ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ

Γράφει η  Συμβουλευτική Ψυχολόγος Dr. Τζίνα Θανοπούλου, Ph.D. ,Ed. M Harvard University,Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής Μαθησιακών Δυσκολιών του ISA, International School of Athens.

Τα κλειδιά της επιτυχίας

ΒΡΕΣ «ΜΕΝΤΟΡΑ» πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο που σε δύσκολες στιγμές να σε εμπνέει με τον τρόπο ζωής του, πράξης και σκέψης του. 

ΒΑΣΙΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ Συνέχισε να αγωνίζεσαι να φτάσεις στο στόχο σου και να μην απελπίζεσαι και εγκατελείπεις τον αγώνα με παροδικές δυσκολίες εμπόδια και αποτυχίες.

ΠΑΡΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ευτυχία σου εκτός από σένα το να κατηγορείς τους άλλους είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας. 

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ  Αποταυτίσου από τις κρίσεις των αλλων και την κριτική. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. 

ΔΩΣΕ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΛΜΗΡΑ ΟΝΕΙΡΑ. Μπορεί να απογοητευτείς μερικές φορές αλλά μη σταματήσεις κράτα ψηλά το κεφάλι και βρες νέους τρόπους να προχωρήσεις πιο πέρα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ