Πόρος: «Αυτοί θα με κάψουν, τρόμαξα, τα έχασα» – Η περιγραφή-σοκ της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα στα πόδια

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν ομάδα νέων της πέταξαν βαρελότα στα πόδια, την ώρα που εκείνη περνούσε από παιδική χαρά, μίλησε η 85χρονη από τον Πόρο.

Το εξοργιστικό συμβάν έγινε γνωστό, έπειτα από ανάρτηση που έκανε ο γιος της 85χρονης στο Facebook, στην οποία, μεταξύ άλλων καταγγέλλει: «Αθώα παιδιά που πέρυσι τράβηξαν το λάστιχο την ώρα που η μητέρα μου πότιζε τα λουλούδια της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και από τότε να έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα».

Για την υπόθεση, έχει συλληφθεί ένας 15χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παραβίαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, ένας 50χρονος και μία 44χρονη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

«Πέταγε φλόγες και πολύ καπνό. Εγώ τρόμαξα, τα έχασα, λέω αυτοί θα με κάψουν, και δεν είναι η πρώτη φορά. Να ήταν η πρώτη ή η δεύτερη, αλλά πού να θυμηθώ; Συνέχεια γίνονται αυτά τα πράγματα» είπε στο Star η ηλικιωμένη που ζει εδώ και 20 χρόνια στο νησί.

Σχετικά με άλλο περιστατικό που είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν, και της προκάλεσε σοβαρά κινητικά προβλήματα, η 85χρονη είπε: «Πότιζα, έβαλε αυτός το χέρι μέσα από τα κάγκελα, τράβηξε το λάστιχο και πάρτην κάτω».

Η ανάρτηση του γιου της 85χρονης

«Όχι δεν είναι τα Εξάρχεια. Είναι η “παιδική χαρά” στον Συνοικισμό του Πόρου ώρα 10:30 την νύχτα. Μια καθημερινή κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια η οποία έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.

“Μικρά παιδιά” με ύψος…1.80 έχουν βρει την γη της επαγγελίας κάνοντας την καβλάντα τους εκτοξεύοντας βαρελότα στα πόδια 85χρονης που τυγχάνει να είναι μητέρα μου. Κάνουν την καβλάντα τους εκτοξεύοντας βαρελότα και μέσα στο σπίτι μου που τυγχάνει να είναι και επιχείρηση μου βανδαλίζοντας το.

Αθώα παιδιά που πέρυσι τράβηξαν το λάστιχο την ώρα που η μητέρα μου πότιζε τα λουλούδια της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και από τότε να έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Τα “αθώα” αυτά παιδιά που έχουν ένα λεξιλόγιο που θα έκανε ακόμα και τον Τάκη Τσουκαλά να κοκκινίσει από ντροπή.

“Παιδιά από σπίτι” που αφήνουν πίσω τους σκουπίδια, μπουκάλια από αλκοόλ και σκοτωμένες γάτες. Αθώα ανήλικα που κάνουν κόντρες, σούζες και μαρσαρίσματα στην μέση του δρόμου με μηχανάκια. Παιδιά που αν πιάσεις τους γονείς τους και τους εξηγήσεις τι συμβαίνει σου απαντούν “το παιδί μου αποκλείεται.”

Ενα γκέτο στην καρδιά του Πόρου. Και έρχομαι στην ουσία της υπόθεσης. Όσοι με γνωρίζουν θα αναρωτιούνται γιατί δεν έχω πάει ακόμα φυλακή.

Ρωτάω λοιπόν: Ποιος θα ευθύνεται αν πάθει κάτι χειρότερο η 85χρονη μητέρα μου;

Ποιος θα ευθύνεται για την καταστροφή της περιουσίας και επιχείρησης μου;

Αν αυτά συνέβαιναν έξω από τα σπίτια των υπευθύνων θα τα ανεχόντουσαν;

Και τέλος ποιος προστατεύει και εμένα προσωπικά αν κάποια στιγμή (είναι θέμα χρόνου) απασφαλίσω…».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK