Πολυτεχνείο-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Πολυτεχνείο

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των εκδηλώσεων για την 39η Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Την ημέρα της καθιερωμένης πορείας, το Σάββατο οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, που περικλείεται από τις: λεωφ.Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

 Έπειτα από απόφαση του ΟΑΣΑ, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία-τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Οι οδηγοί από σήμερα, Πέμπτη, μέχρι και το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ