Πολυχρονόπουλος: «Έχει παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές» – Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο»

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Κώστα Πολυχρονόπουλου, του εμπνευστή και ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται πως έχει παίξει μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια και από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει ότι «έχουν χαθεί γύρω στις 340.000 ευρώ», όπως μεταδόθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο Κώστας Πολυχρονόπουλος  φαίνεται να έχει επισκεφτεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές. Έχει προκύψει, όπως ειπώθηκε, ότι η κάρτα του έχει χρησιμοποιηθεί 1.000 φορές για τυχερά παιχνίδια.

Επιπλέον από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές, προκύπτει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ, από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών. Εκτιμάται ότι έχει χάσει τουλάχιστον 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους  λογαριασμούς, όπου κατέθεταν χρήματα διάφοροι πολίτες, με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια στον «Άλλο Άνθρωπο», σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας φέρεται, επίσης, να έχει ποντάρει 200.000 ευρώ και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal. Στην συγκεκριμένη την περίπτωση έχει χάσει περίπου 160.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, που αφορά τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και δύο συγγενικά του πρόσωπα.

Πολυχρονόπουλος: Θα μηνύσουμε όλους όσους είπαν ψέματα ότι έχω περιουσίες και διαμάντια

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρέθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (7/3) στην Ευελπίδων και δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις «όλων όσων είπαν ψέματα», επαναλαμβάνοντας, για ακόμη μία φορά, ότι δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τις δωρεές προς τον «Άλλον Άνθρωπο».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα, ότι έχω περιουσίες, ότι έχω διαμάντια, όλα αυτά τα ψέματα. Θα μηνυθούν και τα μέσα και οι άνθρωποι. Ό,τι γνωρίζετε εσείς, γνωρίζω και εγώ. Δεν με έχει καλέσει κανένας ακόμη, απλά γίνεται μία έρευνα. Και καλά κάνουν».

«Υπήρχαν χρήματα που είχε δώσει ο κόσμος για εμένα», είπε και πρόσθεσε ότι πληρώθηκε και το ενοίκιο του Μαρτίου για τις εγκαταστάσεις του «Άλλου Ανθρώπου».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ