Πωλούν καυσόξυλα στα βενζινάδικα

Πωλούν καυσόξυλα στα βενζινάδικα

 

Στροφή… στα καυσόξυλα κάνουν μέχρι και οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων στην περιοχή της Ξάνθης βλέποντας τις παραγγελίες για πετρέλαιο θέρμανσης να έχουν μειωθεί δραματικά, οδηγώντας τους ίδιους σε οικονομικό αδιέξοδο.

 

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών Ξάνθης, Γιάννης Σιούτας, μιλώντας στο thrakitoday «οι συνάδελφοί μου πουλάνε πλέον και καυσόξυλα, αφού έχουν τη δυνατότητα από τον νόμο, με το κυβικό», συμπληρώνοντας πως το φαινόμενο παρατηρείται έντονα και στους όμορους νομούς της Θράκης. 

 

Παράλληλα ο ίδιος επισημαίνει πως είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση, ρίχνοντας την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ενώ προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσουν και διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς ώστε να ζητηθεί από πλευράς τους να πάρουν θέση για το θέμα και να αναλάβουν δράσεις, συμπληρώνει. «Έχουμε χίλια δύο προβλήματα και σε όλα αυτά να έχουμε και μια θέρμανση που να είναι απαγορευτική, σε μια περιοχή που η θερμοκρασία δεν ξεπερνά του 7 βαθμούς τον χειμώνα» τονίζει ο κ. Σιούτας ενώ προσθέτει πως «πολλά πρατήρια λειτουργούν μόνο το πρωί λόγω της τιμής του ρεύματος και εάν έρθουν οι νέες αυξήσεις στο ρεύμα τότε αυτό θα είναι καταστροφικό για όλους μας».

 

 

 

Πηγή: thrakitoday.com

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ