Ποιος θα αντικαταστήσει τον Τσιόδρα στη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό

Απών θα είναι σήμερα από την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Στο πλευρό του Νίκο Χαρδαλιά θα είναι στη σημερινή ενημέρωση ο Χαράλαμπος Γώγος.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

“Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Χαράλαμπο Γώγο.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση της Τρίτης ότι θα εμφανίζεται όποτε κρίνεται απαραίτητο. “Η ενημέρωση όμως όλων σας είναι απαραίτητη και για αυτό κρίθηκε σκόπιμο και επανήλθε με άλλους επιστήμονες και φυσικά όποτε κρίνεται απαραίτητο θα εμφανίζομαι και εγώ, να ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στην Πατρίδα μας, για τον καθημερινό αγώνα όλων μας, που αισιοδοξώ πως θα έχει καλό τέλος” είχε πει συγκεκριμένα.

Πάντως, όταν είχε γίνει γνωστό ότι επιστρέφει η ενημέρωση δύο φορές την εβδομάδα – κάθε Τρίτη και Παρασκευή – είχε ανακοινωθεί πως τις ημέρες που ο κ. Τσιόδρας απουσιάζει, θα τον αντικαθιστά ο Γκίκας Μαγιορκίνης. Ωστόσο, ο κ. Μαγιορκίνης βρίσκεται στα Κύθηρα κι έτσι τη θέση του σήμερα θα πάει ο Χαράλαμπος Γώγος.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.