ΠΟΕΔΗΝ: «Εικονίσματα με αναμμένα καντήλια στα παράθυρα του Υπουργείου Υγείας δεν τιμούν το υγειονομικό κίνημα»

Την κατάσταση που επικρατεί  στην είσοδο του υπουργείου Υγείας κατά την διάρκεια της κινητοποίησης των ανεμβολίαστων υγειονομικών καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Οι υγειονομικοί που βρίσκονται στην 33η μέρα απεργίας πείνας ζητούν την επιστροφή τους στην εργασία.

Όπως υποστηρίζει ο Μιχάλης Γιαννάκος, «τα τσαντίρια και τα εικονίσματα με αναμμένα  καντήλια  στα παράθυρα του Υπουργείου Υγείας  δεν τιμούν το υγειονομικό κίνημα. Δεν μας εκφράζουν  και αποτελούν  την καλύτερη διαφήμιση  για την  πολιτική  Πλεύρη – Γκάγκα στο ζήτημα των αναστολών εργασίας».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι: « Άλλο  η απεργία πείνας, άλλο το σημερινό θέαμα έξω από το υπουργείο Υγείας. Δεν αναρωτιούνται γιατί η αστυνομία δεν παρεμβαίνει να το διαλύσει; Δικαιώνουν την επιβολή του μέτρου. Αυτοί οι ελάχιστοι  που ψάχνουν λόγο ύπαρξης δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειονότητα των ανεμβολίαστων συναδέλφων που αγωνίζονται  κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Ειδικά τώρα που δεν ισχύει κανένα περιοριστικό μέτρο».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταλήγει τονίζοντας ότι «δεν θα  επιτρέψουμε να παρασύρουν στο γκρεμό το υγειονομικό κίνημα  και τους συναδέλφους σε αναστολή. Αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα  να γυρίσουν στη δουλειά,  σεβόμενοι όμως  την επιστήμη που υπηρετούμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ