Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία των υγειονομικών με τούρτα… Μητσοτάκη ενόψει ΔΕΘ

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη. Οι υγειονομικοί άφησαν 27 κόκκινα τριαντάφυλλα μπροστά στην κεντρική πύλη του υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης στη μνήμη των συναδέλφων τους που πέθαναν από κορονοϊό.

Η πορεία των υγειονομικών σύμφωνα με το thesstoday.gr, έφθασε λίγο πριν από τις 11.30 το πρωί στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος εκτός από τα 27 απλωμένα τριαντάφυλλα έβαλε συμβολικά φωτιά σε φωτογραφίες του στελέχους του ιού, ενώ μάλιστα έκοψαν και… τούρτα με την εικόνα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Η διαμαρτυρία των υγειονομικών ξεκίνησε στις 8 το πρωί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ακολούθησε πορεία με κατεύθυνση προς το ΥΜΑΘ, μέσω της Λεωφόρου Στρατού και της οδού Εγνατίας.

 

Οι διαδηλωτές άφησαν πανό και άδεια καλάθια μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ. Ισχυρές ήταν οι δυνάμεις της αστυνομίας.

Στην «κεφαλή» βρίσκονταν διαδηλωτές με ξύλινα κρεβάτια, μαύρα μπαλόνια και τύμπανα, επιλέγοντας αυτόν τον συμβολικό τρόπο να αναδείξουν την αντίθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ