ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί Σγουρό

ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί Σγουρό

 

Με ανοιχτή επιστολή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, να πάρει θέση σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με το στέλεχος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και την εταιρεία που εκτελεί τις εργασίες στον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής.

Η ανακοίνωση έρχεται ως απάντηση στη καταγγελία του Γιάννη Σγουρού σύμφωνα με την οποία ο εν λόγω συνδικαλιστής χρησιμοποιούσε για ιδιωτική του χρήση, τζιπ ιδιοκτησίας της ιδιωτική εταιρείας που εκτελεί τις εργασίες στον Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής. Στην ανακοίνωση της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ ενημερώνει ότι το στέλεχος της υπέβαλλε τη παραίτηση του από μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστική Επιτροπής για λόγους ευθιξίας και καταγγέλλει ότι χρήση αυτοκινήτων της ίδια εταιρείας κάνουν τόσο υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής όσο και του Ε.Δ.Σ.Ν.Α.

Παράλληλα η ΠΟΕ-ΟΤΑ αποκαλύπτει ότι ένας από τους παραπάνω υπαλλήλους του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έχει τεθεί σε αργία λόγω της συμμετοχής του σε εγκληματική οργάνωση.

“Ίδού η Ρόδος αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα Αττικής… για να δούμε αν η ευαισθησία σας εξαντλείται μόνο στο αυτοκίνητο.. του συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ” αναφέρει η επιστολή και κλείνει καλώντας τον κ. Σγουρό να προχωρήσει στις ίδιες ενέργειες για την επιστροφή των αυτοκινήτων από τους υπαλλήλους και τον Διευθυντή του γραφείου του στην Περιφέρεια Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ