ΠΟΕ – ΟΤΑ: Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας από Αλεξανδρούπολη έως Αθήνα

 

Με μία αυτοκινητοπομπή, η οποία θα ξεκινήσει την Πέμπτη από την Αλεξανδρούπολη και θα φτάσει την Παρασκευή στην Αθήνα, θα εκφράσουν αυτή τη φορά την αντίθεσή τους στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η αυτοκινητοπομπή θα διέλθει από πολλές πόλεις της χώρας, ενώ το ίδιο θα συμβεί την Παρασκευή και από τη Νότια Ελλάδα.

Το «Καραβάνι ζωής, ρήξης και ανατροπής», όπως ονομάζεται, αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή στις 13:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ (Καρόλου 24).

Η Ομοσπονδία καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη της και τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στη μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Καραϊσκάκη με πρώτο προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος, σημείο που έχει οριστεί ως κέντρο αγώνα των σχολικών φυλάκων και τελικό προορισμό το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εκτός από τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς, το κάλεσμα αφορά όλους τους κοινωνικούς φορείς, τις ομοσπονδίες και την ΑΔΕΔΥ.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ ζητάει κατάργηση του νόμου για τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις, καθώς και επιστροφή όλων των σχολικών φυλάκων στα σχολεία τους.

Πηγή: naftemporiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ