“Πνίγεται” στα σκουπίδια η Ακράτα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

“Βουνά” σκουπιδιών έχουν δημιουργηθεί στην παλαιά Εθνική Οδό μεταξύ των οικισμών Πλατάνου και Κρυονερίου στον Δήμο Ακράτας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr και τις οποίες τράβηξε την Τρίτη, η κατάσταση είναι αφόρητη καθώς ο δρόμος έχει γεμίσει με σακούλες σκουπιδιών. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην ευρύτερη περιοχή, η οποία δεν είναι κατοικημένη, υπάρχουν πολλά σκουπίδια.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.