Πλωτό φράγμα γύρω από το πλοίο που προσάραξε στην Κέα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πλωτό φράγμα για την αποτροπή θαλάσσιας ρύπανσης έχει τοποθετηθεί γύρω από το φορτηγό πλοίο Dorduncu, το οποίο προσάραξε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο λιμάνι της Κέας.

Με εντολή του υπουργείου Ναυτιλίας έσπευσε στην περιοχή το υπό ελληνική σημαία ρυμουλκό- αντιρρυπαντικό πλοίο Παντοκράτωρ, επανδρωμένο με ομάδα δυτών, μηχανικών και τεχνικών αντιρρύπανσης καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μέσα στις δεξαμενές του πλοίου έχουν εντοπιστεί ποσότητες από βαρύ πετρέλαιο, οι οποίες θα πρέπει να απαντληθούν προτού ξεκινήσει η προσπάθεια ανέλκυσης και απομάκρυνσής του.

Δείτε φωτογραφία του αναγνώστη του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.