«Πλημμύρισε»… περιπατητές η παραλία του Φλοίσβου – Εκνευρισμένος ο δήμαρχος Π. Φαλήρου- ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς να τηρούν μέτρα προστασίας, δεκάδες περιπατητές γέμισαν την παραλία του Φλοίσβου.

Ανέβαιναν ακόμη και στις γραμμές του τραμ για να αποφύγουν τον συνωστισμό καθώς δεν υπήρχε χώρος να περπατήσουν, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, μιλώντας στο δελτίο, φάνηκε εκνευρισμένος και στεναχωρημένος: “Δεν ήταν όλοι αυτοί δημότες μας, αυτός είναι ο εκνευρισμός μου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξέρουμε ότι περπατάμε κοντά στο σπίτι μας. Δεν λέμε, καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος έχει πιεστεί αλλά είναι φαινόμενο που δεν το έχουμε ξαναζήσει. Μιλάμε για νεκρούς. Θα παρακαλέσουμε να περπατάει ο κόσμος αλλά να περπατάει κοντά στη γειτονιά του. Όλοι έχουν τα χαρτιά τους, δεν πάμε σε μια λογική ποιος θα πάρει κλήση γιατί δεν έχει το χαρτί του ή δεν έχει στείλει το SMS του. Το σημαντικό, όμως, είναι να το κάνει αυτό κοντά στη γειτονιά του. Έχει γίνει η παραλία του Παλαιού Φαλήρου ένας τόπος όπου συγκεντρώνονται λες και είναι το σαββατοκύριακο την άνοιξη που θα έρθει ο άλλος με την οικογένειά του να παίξει στο πάρκο ή να περπατήσει στην παραλία. Φοβήθηκα. Κάποια στιγμή ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον. Η απόσταση δύο μέτρων δεν ισχύει. Ισχύει όταν είμαστε καθιστοί. Όταν περπατάει ο ένας πίσω από τον άλλον. Και 20 μέτρα να έχεις αν εγώ φτερνιστώ θα πάει στα σταγονίδια μου, δεν το καταλαβαίνουν;”

Άνθρωποι που μένουν στο Παλαιό Φάληρο δίπλα στη ζώνη είναι λογικό να περπατήσουν σ’ αυτό το πανέμορφο κομμάτι αλλά είναι το σπίτι τους. Έκανα γκάλοπ και οι μισοί είχαν έρθει από άλλες περιοχές. Πώς έρχονται για περπάτημα δίπλα στο σπίτι τους και μένουν στα Πετράλωνα, την Καλλιθέα και άλλες περιοχές;” αναρωτήθηκε ο δήμαρχος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ