Πλημμύρισε η πτέρυγα covid στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας – Χρειάστηκε να μεταφερθούν ασθενείς

Δύσκολη ήταν η περασμένη Παρασκευή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας καθώς πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού του νοσοκομείου όταν έσπασε σωλήνας με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση σε γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευομένους.

Όπως λένε οι εργαζόμενοι υπάρχουν προβλήματα και ανάγκες λόγω της παλαιότητας του κτιρίου.

Στις φωτογραφίες που παρουσίασε το OPEN και η εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» φαίνεται να έχουν πλημμυρίσει οι διάδρομοι. Χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε οι ασθενείς με covid να μεταφερθούν σε άλλη πτέρυγα μέχρι να γίνουν οι επιδιορθωτικές εργασίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο νοσοκομείο δεν υπάρχει υδραυλικός, καθώς δεν έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση ως είθισται. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το πρόβλημα που προέκυψε, λύθηκε μέσα σε λίγη ώρα.

Όπως είπε η παθολόγος του νοσοκομείου, Μαίρη Ακρογιάννη «έσπασε ο σωλήνας του καλοριφέρ ενός θαλάμου με 17 κρεβάτια στον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο θάλαμος και οι ασθενείς να μεταφερθούν στον διάδρομο. Πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν από έναν χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των οξυγόνων και για τον ίδιο θάλαμο, όπου μια νοσηλεύτρια ακούμπησε σε γυμνό καλώδιο και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Πρόκειται για μια χρόνια κατάσταση. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και σε τεχνικούς».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ