Πλαζ Γλυφάδας: Έτσι θα υποδεχτεί λουόμενους εν μέσω κορονοϊού – ΦΩΤΟ

Έτοιμη να υποδεχτεί τους λουόμενους, που θα θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο με τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα επικρατούν λόγω κορονοϊού, είναι η παραλία της Γλυφάδας.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου, δίνει μία πρώτη γεύση από το πώς θα είναι φέτος τα μπάνια μας, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την πλαζ της Γλυφάδας, που έχει πλέον προσαρμοστεί στην «επόμενη ημέρα». «Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια» είναι στη θέση τους, ενόψει του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών.

Στην ανάρτησή του στα social media, ο δήμαρχος Γλυφάδας περιγράφει: «Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι παντέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ