Τρόμος για γυναίκα στη Λαμία – Της επιτέθηκε πίτμπουλ

Τρομακτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα στη Λαμία όταν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Αμφιθέας στη Λαμία κι ενώ η γυναίκα είχε βγάλει τον δικό της σκύλο για βόλτα.

Το πίτμπουλ επιτέθηκε στο σκυλί και στην προσπάθεια της η ιδιοκτήτρια να το σώσει, δέχτηκε το δάγκωμα. Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας νέος ο οποίος έσπευσε να τη σώσει από τα δόντια του πίτμπουλ. Μάλιστα στην προσπάθειά του δέχτηκε και ο ίδιος δάγκωμα. Παρά την καλή του πράξη, δέχτηκε απειλές από τη γυναίκα καθώς νόμιζε ότι ο σκύλος ήταν δικός του.

Ο άνδρας περίμενε υπομονετικά μέσα στη βροχή κρατώντας το επιθετικό σκυλί αναζητώντας βοήθεια από αστυνομία και Φιλοζωική. Τελικά ενημερώθηκε ο συλλέκτης σκύλων του Δήμου Λαμιέων που μέσα στην σφοδρή καταιγίδα έφτασε στο σημείο και το οδήγησε στο Κυνοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, παρά το γεγονός ότι το πίτμπουλ ηρέμησε μόλις πιάστηκε από το κολάρο του, άρχισε και πάλι να αγριεύει όταν ξεκίνησαν οι απανωτοί κεραυνοί και οι βροντές από την καταιγίδα, αφού πιθανόν τρόμαζε. Ο επαγγελματίας εκπαιδευτής που το παρέλαβε διαπίστωσε ότι ο σκύλος δεν έφερε τσιπ. Από την εν γένει συμπεριφορά του όμως δείχνει ότι έχει φύγει από κάποιο σπίτι.

Πιθανότατα να τρόμαξε από τις πρώτες βροντές της καταιγίδας και να προσπάθησε να απομακρυνθεί από το χώρο του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ