Πήρε την θέση του… “διαχειριστή”

Πήρε την θέση του… “διαχειριστή”

 

Αναστάτωση προκάλεσε χθες ο εντοπισμός απατεώνα που προσποιείται τον εισπράκτορα Διαχειριστικής Πολυκατοικιών.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr, ειδοποιήθηκαν από πολίτες ότι ένας άγνωστος άνδρας εμφανίζεται σε διάφορα διαμερίσματα και προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας Διαχείρισης Πολυκατοικιών, εισπράττει κοινόχρηστα από ενοίκους οικοδομών.

Εμφανιζόταν με φυσιολογικό ντύσιμο και μια τσάντα στον ώμο, μιλούσε σπαστά ελληνικά και εισέπραξε κοινόχρηστα από ανυποψίαστους ενοίκους διαμερισμάτων που δεν αντιλήφθηκαν αμέσως την απάτη. Τελικά κάποια οικογένεια αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και σε συνεργασία με την πραγματική Διαχειριστική κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απατεώνα και ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Δεν είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν τέτοιου είδους απάτη με επιτήδειους που παρουσιάζονται ως εισπράκτορες Διαχειριστικών και οι ειδικοί του χώρου αναφέρουν ότι οι ένοικοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να πληρώνουν μόνο όσους γνωρίζουν ότι είναι ιδιοκτήτες ή εργάζονται στις αντίστοιχες εταιρείες. Ο επιτήδειος, δεν έχει γίνει γνωστό, αν συνελήφθη ή όχι.

 

ΠΗΓΗ:XanthiPress.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ