Πήλιο: Δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο που κάρφωσε τον αδελφό του με γυαλί

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης και σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και φθορά ξένης περιούσιας ασκήθηκε στον 44χρονο, ο οποίος επιτέθηκε στον αδελφό του σε περιοχή στο νότιο Πήλιο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο 44χρονος επιτέθηκε στον αδελφό του και τον κάρφωσε με ένα κομμάτι από σπασμένο τζάμι. Όλα συνέβησαν την ώρα που καβγάδιζε με την μητέρα του. Όταν ο αδελφός του μπήκε στη μέση επιχειρώντας να τους χωρίσει, εξαγριώθηκε, ενώ ήταν υπό την επήρεια μέθης. Τα αίματα άναψαν, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία. Ακόμη όμως και στο αστυνομικό τμήμα ο 44χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, εκτοξεύοντας απειλές προς τον αδελφό και τη μητέρα του και φωνάζοντας “Θα σας καθαρίσω όλους”.

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ενώ θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια μέχρι να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο συλληφθείς έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές στο παρελθόν. Παλαιότερα, είχε βάλει φωτιά στο πατρικό του σπίτι, παρότι ο ίδιος το αρνείται και κατηγορεί τον αδελφό του ότι του έκανε μήνυση για εκδίκηση.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ