Πήγε να την “κοπανήσει”

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πήγε να την “κοπανήσει”

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα, με προορισμό το Λονδίνο, επιδεικνύοντας πλαστό δελτίο ταυτότητας ελληνικών Αρχών.

Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

 

Πηγή: e-volos.gr 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.