Πήγαν να την κοπανήσουν…

Συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Πήγαν να την κοπανήσουν…

Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 28 και 27 ετών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την επικράτεια με προορισμό τη Ρώμη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ένα πλαστό και ένα κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Πηγή: e-volos.gr

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.