Πήγαν να λυντσάρουν εφοριακό

Πήγαν να λυντσάρουν εφοριακό

Δύσκολο ήταν τελικά το έργο της εφοριακού που κλήθηκε να ελέγξει τη νομιμότητα των εμπόρων και παραγωγών στη λαϊκή αγορά της Ξάνθης.

Σε μια περίπτωση διαπίστωσε παράβαση από έναν έμπορο ο οποίος δεν διέθετε ταμειακή μηχανή και δεν εξέδιδε νόμιμα παραστατικά. Αν και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι υποχρεούται στην έκδοση αποδείξεων από ταμειακή μηχανή, η υπάλληλος της ΔΟΥ Ξάνθης, επεσήμανε ότι πρέπει να καταγράψει την παράβαση.

Τότε όμως επενέβησαν άλλοι έμποροι –κυρίως- και παραγωγοί του παζαριού οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον της. «Έπεσαν» πάνω της και δεν την άφηναν να καταγράψει την παράβαση που είχε διαπιστώσει θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό μπορούν να την αποτρέψουν περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα έντρομη, βρέθηκε ανάμεσα σε έναν όχλο που της απαγόρευε να καταγράψει την παράβαση που διαπίστωσε. Η σκηνή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους καταναλωτές που την παρακολούθησαν και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση αποκλιμακώθηκε μετά από αρκετά λεπτά, και την εφοριακό σοκαρισ��ένη από τη συμπεριφορά που συνάντησε.

 

 

Πηγή: xanthipress

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ