Πήγαν να “μπαλώσουν” τις λακκούβες και άφησαν τη δουλειά…στη μέση – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε ασφαλτόστρωση της οδού Κύπρου στη Νέα Πέραμο αποφάσισαν να προχωρήσουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Μεγαρέων, με σκοπό να “μπαλώσουν” τις επικίνδυνες λακκούβες που υπάρχουν στο οδόστρωμα.

Όπως φαίνεται όμως και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, η διαδικασία η οποία ξεκίνησε σήμερα εν μέσω εορταστικής περιόδου, έμεινε στη μέση, δημιουργώντας έτσι μια εικόνα για την περιοχή που μόνο κολακευτική δεν είναι.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ