«Πήγαινε-έλα» του εγγράφου που θέτει σε αργία τον Μπέο

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιδοθεί η διαπιστωτική πράξη της αργίας του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου που έχει υπογραφεί από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηλία Τσέλιγκα στις 2 Δεκεμβρίου. Οι προσπάθειες των ΕΛΤΑ να επιδώσουν το έγγραφο χθες και σήμερα απέβησαν άκαρπες καθώς, όπως ισχυρίστηκαν στο Δήμο Βόλου, έλειπε η αρμόδια υπάλληλος παραλαβής της αλληλογραφίας!. Σημειώνεται ότι μετά την υπογραφή  της διαπιστωτικής πράξης από τον κ. Τσέλιγκα, στις 3 Δεκεμβρίου ήδη είχε αποσταλεί στο Διοικητικό-Οικονομικό Τμήμα της Αποκεντρωμένης και από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στάλθηκε στα ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή και συγχρόνως κοινοποιήθηκε  στο υπουργείο Εσωτερικών και στον ΓΓ Δημόσιας Διοίκησης Κώστα Πουλάκη.

Τελικά η διαπιστωτική πράξη, έπειτα από συνεννόηση των ΕΛΤΑ, της Αποκεντρωμένης και του Δήμου Βόλου θα επιδοθεί τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα έχει επιστρέψει στην εργασία της η αρμόδια υπάλληλος.

Σημειώνεται ότι στη συνέχεια θα πρέπει οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να επιλέξουν πρώτα μεταξύ των αντιδημάρχων και αν αρνηθούν μεταξύ των υπολοίπων μελών, το νέο δήμαρχο, και η αντικατάσταση του νέου δημάρχου να έλθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

 

Πηγή:ert.gr

 

Διαβάστε επίσης

Μπέος:Εμείς δέρνουμε… δεν κοιτάμε όπως η αστυνομία

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ