ΦΩΤΟ-Το τελευταίο αντίο στον Σταυρό Νταϊφά

ΦΩΤΟ-Το τελευταίο αντίο στον Σταυρό Νταϊφά

Το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Νταϊφά είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς, φίλοι και μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού, στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

Την ερυθρόλευκη οικογένεια εκπροσώπησαν στο ύστατο χαίρε του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Μίτσελ, ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Τάκης Αγραφιώτης, ο Γιάννης Μώραλης, ο Γιάννης Βρέτζος και ο ιστορικός πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Τους παίκτες εκπροσώπησαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Ανδρέας Σάμαρης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Ρομπέρτο και ο Άριελ Ιμπαγάσα, ενώ από τους βετεράνους το “παρών” έδωσαν ο Γιώργος Δαρίβας, ο Μάικ Γαλάκος, ο Γιάννης Γούναρης, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Τάκης Λεμονής, ο Χρήστος Αρβανίτης, ο Τάκης Περσίας, ο Ανδρέας Μπονόβας και άλλοι.

Ξεχωριστή παρουσία αυτή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργου Βαρδινογιάννη, τον οποίο συνέδεε φιλία με τον εκλιπόντα, καθώς και πολλές ωραίες ιστορίες που έχουν χαράξει τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ