ΦΩΤΟ-Στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης

ΦΩΤΟ-Στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης

 

Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλών πέρασε εδώ και λίγη ώρα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της PROTON BANK αναμένεται να κρατηθεί στην ΣΤ’ πτέρυγα, όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για οικονομικά αδικήματα όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και άλλοι επώνυμοι. Σε περίπτωση που ο επιχειρηματίας επικαλεστεί προβλήματα υγείας θα κριθεί αν θα κρατηθεί στο νοσοκομείο ή στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Όπως είναι γνωστό ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης πήρε νωρίτερα εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν από το περασμένο Σάββατο και αφού τις προηγούμενες μέρες είχε «περάσει» από τον Ερυθρό Σταυρό και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί.

Παραδόθηκε συνεργάτιδα του

Το πρωί παραδόθηκε η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, εναντίον της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της PROTON BANK. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια έχει εντοπίσει ευθύνες και σε βάρος άλλων συνεργατών του επιχειρηματία και αναμένεται να μεγαλώσει η λίστα των διωκόμενων προσώπων από 28 σε 34 άτομα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης.

Σήμερα θα απολογηθούν οι συνεργάτες του Λ.Λαυρεντιάδη, Τρύφωνας Κολλίντζας, Αντώνης Αθανάσογλου και Δημήτρης Σαραμάντης. Ίσως αυτή την ώρα να έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες τους.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ