ΦΩΤΟ-Στέφος: Τέλος στην αδιαφάνεια της Νέας Σμύρνης

ΦΩΤΟ-Στέφος: Τέλος στην αδιαφάνεια της Νέας Σμύρνης

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στο καθεστώς αδιαφάνειας, διαφθοράς και κακοδιαχείρισης που, όπως τόνισε, ντροπιάζει εδώ και 16 χρόνια το δήμο Νέας Σμύρνης, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Στέφος σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων της πόλης στον κινηματογράφο Σπόρτιγκ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επισήμανε ότι ο δήμος οφείλει να αξιοποιήσει επιτέλους τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για την καταπολέμηση της ανεργίας και την επιχειρηματικότητα των νέων ανέργων γιατί οι Νεοσμυρνιώτες δεν θέλουν ελεημοσύνες με τα κοινωνικά παντοπωλεία αλλά δουλειά και αξιοπρέπεια.

Πρόσθεσε ότι ηγείται πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού και υπογράμμισε ότι αν εκλεγεί η πρώτη του ενέργεια ως νέος δήμαρχος θα είναι να καλέσει το Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών και το ΣΔΟΕ να ελέγξουν τα αμφισβητούμενα στοιχεία για το ταμείο του δήμου και όποιος ευθύνεται θα πάει στη Δικαιοσύνη.

Μετά την ομιλία του παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του μεταξύ των οποίων και τη γνωστή τραγουδίστρια Πωλίνα, γέννημα θρέμα της Νέας Σμύρνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ