ΦΩΤΟ-Πανό στο Λευκό Πύργο για να το δουν στο Σότσι

ΦΩΤΟ-Πανό στο Λευκό Πύργο για να το δουν στο Σότσι

 

Μέλη της Good As You(th) – Κοινότητας lgbtiq νέων Θεσσαλονίκης ανήρτησαν πανό δίπλα στον Λευκό Πύργο, διαμαρτυρόμενοι για τον anti gay νόμο της Ρωσίας, με αφορμή την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι. Μάλιστα, το απόγευμα, στις 18.00, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα.

 

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:

«Με αφορμή την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi (Pωσία) αυτή την Παρασκευή, η Good As You(th) – Κοινότητα lgbtiq νέων Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνει με την HOMOphonia – Thessaloniki Pride , συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία διαμαρτυρίας προς το Ρωσικό Προξενείο.

Στόχος μας, να αντιταχθούμε στον anti-gay νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Ρωσία και να καταδείξουμε τις διακρίσεις που δέχεται η ΛΟΑΤ κοινότητα στη Ρωσία, αλλά και σε αρκετές ακόμη χώρες του κόσμου. Σας περιμένουμε λοιπόν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας και να διεκδικήσουμε δυναμικά τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων στη Ρωσία, την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά του κόσμου!».

 

Πηγή: thestival.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ