ΦΩΤΟ- Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στα Γιάννενα

ΦΩΤΟ- Ο τέως βασιλιάς στα Γιάννενα

 

Διήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα πραγματοποιεί το Σάββατο και την Κυριακή ο τέως βασιλιάς  Κωνσταντίνος. Ο Κωνσταντίνος συνοδεύεται από τη σύζυγό του Άννα- Μαρία, τους δυο γιούς τους Παύλο και Νικόλαο και τα εγγόνια τους. Το απόγευμα του Σαββάτου η οικογένεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Εμίν Αγά και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο χώρο.

 

 

 

Ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, έκανε χιούμορ με τους φωτορεπόρτερ και τους οπερατέρ ενώ σχολίασε πως ο καιρός στην περιοχή δεν έχει αλλάξει.

«Συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τότε που ο παππούς μου ήταν εδώ και ήταν μία ευκαιρία για τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου να δουν την περιοχή. Είναι μία συγκινητική επίσκεψη. Από δω ξεκίνησε η απελευθέρωση των Ιωαννίνων» ανέφερε ο Κωνσταντίνος στις δηλώσεις που έκανε ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει την σημερινή κατάσταση της χώρας.

 

 

«Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Ο κόσμος υποφέρει κι αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Υπάρχει κάποιο φως, οι ξένοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες. Δεν μας έχουν στην απομόνωση κι αυτό είναι καλό σημάδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όταν η Ελλάδα υποφέρει μόνο η ένωση μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι οι πολιτικοί έχουν υπόψιν τους πως αν δεν τα βρούνε ο κόσμος θα θυμώσει παραπάνω. Προσπαθούν να βρουν μία λύση» ανέφερε.

 

 

 

 Πηγή: epiruspost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ