ΦΩΤΟ-Ένα ζευγάρι διαφορετικές μπότες στον αστυνομικό της ΔΙΑΣ

ΦΩΤΟ-Ένα ζευγάρι  διαφορετικές μπότες στον αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

 

Μπορεί να αποτελεί  είδηση που κρύβεται πίσω από τα μεγάλα θέματα  της επικαιρότητας  και να θεωρείται «άνευ ουσίας», όμως αποκαλύπτει ολόκληρο το «μεγαλείο» της ΕΛ ΑΣ.  Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ ζήτησε υπηρεσιακές μπότες μοτοσυκλέτας και του έδωσαν δύο μπότες διαφορετικού μεγέθους και μάρκας…

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο enikos.gr, ο ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ ζήτησε από τη Διαχείριση Υλικού ένα ζευγάρι μπότες καθώς οι δικές του είχαν φθαρεί. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν  να απευθυνθεί στον αποθηκάριο και πράγματι ο αστυνομικός  πήγε στην αποθήκη μένοντας με το στόμα ανοιχτό από την απάντηση του συναδέλφου του που ήταν αρμόδιος για να τον προμηθεύσει. «Δεν έχουμε ίδιες μπότες στο νούμερό σου» φέρεται να του είπε και του παρέδωσε δύο  εντελώς διαφορετικές  μπότες τις οποίες βλέπετε στις φωτογραφίες . Μάλιστα όταν τους είπε ότι δεν είναι ίδιες, εκείνοι του απάντησαν «Αυτές έχει η Υπηρεσία».  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό  το γεγονός φανερώνει τη «γύμνια» της ομάδας ΔΙΑΣ, μιας νευραλγικής υπηρεσίας όπως υποστηρίζει το ίδιο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

«Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι μια υπηρεσία που δουλεύει στον αυτόματο πιλότο» δήλωσε στο enikos.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής  Βασίλης Ντούμας.

Ακούστε το ηχητικό.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ