ΦΩΤΟ-Έκλεβαν πόρτες και κουφώματα από εγκαταστάσεις του δήμου Μάνδρας

ΦΩΤΟ-Έκλεβαν πόρτες και κουφώματα από εγκαταστάσεις του δήμου Μάνδρας

Συνελήφθησαν στις Ερυθρές Αττικής, από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Θηβών, πέντε Ρομά, ανάμεσα τους είναι και δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και φθοράς. 

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία εντόπισαν τους πέντε δράστες να έχουν αφαιρέσει πολλά μεταλλικά κουφώματα, από εγκαταστάσεις του δήμου  Μάνδρας-Ειδυλλίας. Συγκεκριμένα οι δράστες εντοπίστηκαν να βγάζουν μεταλλικές πόρτες και παράθυρα, προκαλώντας παράλληλα εκτεταμένες φθορές στις εγκαταστάσεις του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και στη συνέχεια να τα φορτώνουν σε ένα αγροτικό.

 

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα, βάρους 600 περίπου κιλών και αξίας 5.000 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Δήμου. Επιπλέον κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία (βαριοπούλα, πένσα και κατσαβίδι).

 

Τρεις από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ