ΦΩΤΟ-Δεν ήθελε να κόψει απόδειξη

 ΦΩΤΟ-Δεν ήθελε να κόψει απόδειξη 

Στο καφέ που βλέπετε, στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”, δεν έκοψαν απόδειξη στον ρεπόρτερ του enikos.gr και μετά από μισή ώρα αναμονής, του έδωσαν την απόδειξη κάποιου άλλου πελάτη.

  Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, ο συντάκτης μας ζήτησε έναν παγωμένο ιταλικό καφέ για τον οποίο πλήρωσε 4,20 ευρώ. Ο υπάλληλος του καταστήματος δεν του έδωσε απόδειξη και ο δημοσιογράφος ρώτησε: “απόδειξη θα μου δώσετε ή θα μου επιστρέψετε το ποσό των 4,20 ευρώ;” 

 Η απάντηση από τον υπάλληλο του καφέ ήταν: “περιμένετε λίγο γιατί έχω μερικούς πελάτες να εξυπηρετήσω και θα σας δώσω την απόδειξη”. 

 Μετά από εικοσάλεπτη αναμονή ο ρεπόρτερ του enikos.gr ρώτησε ξανά αν θα κοπεί απόδειξη και ο υπάλληλος του καταστήματος, σχεδόν εκνευρισμένος, άρχισε να ψάχνει τις αποδείξεις που είχε τσαλακωμένες, δίπλα στην ταμειακή μηχανή. ” Ορίστε η απόδειξή σας” είπε μετά από δέκα λεπτά και παρουσίασε μία άλλη απόδειξη, τσαλακωμένη με ώρα εκτύπωσης 13:48.57, ενώ η παραγγελία του πελάτη  έγινε μετά τις δύο το μεσημέρι.

  Τραγική ειρωνεία : δίπλα στην ταμειακή μηχανή υπήρχε το γνωστό ταμπελάκι που έγραφε: αν δεν λάβετε απόδειξη δεν είστε υποχρεωμένος να πληρώσετε…

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ