ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο σατανιστής της Γλυφάδας

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο σατανιστής της Γλυφάδας

 

Αποτροπιασμό προκαλεί η ομολογία του 22χρονου που δολοφόνησε μια 41χρονη άστεγη στη Γλυφάδα ανήμερα του Πάσχα, για να τη θυσιάσει στο Σατανά.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου κάτοικο Γλυφάδας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας. Ο ίδιος δηλώνει αμετανόητος σατανιστής καθώς κατά την ομολογία του ανέφερε ότι σχεδίαζε να διαπράξει και δεύτερη δολοφονία σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ειδικότερα κατά την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου την 21η Ιουνίου, που αποτελεί ημέρα εορτασμού για τους σατανιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όπως είπε στους αστυνομικούς ήθελε να συλληφθεί για να εξαργυρώσει το τίμημα του συμβολαίου με τον Σατανά.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη είχε βρεθεί σε υπαίθριο χώρο της πλατείας Βάσως Κατράκη στη Γλυφάδα. Έφερε εκτεταμένες κακώσεις στο πρόσωπο, το οποίο είχε παραμορφωθεί, ενώ σε παγκάκι που υπήρχε στο σημείο, ήταν αναγεγραμμένα με ίχνη αίματος, σε κάθετη διάταξη ο αριθμός «666», το σύμβολο του σταυρού και ένα ακόμα ακαθόριστο σχήμα. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο 22χρονος υποστήριξε ότι σχημάτισε εσκεμμένα τον αριθμό «666» και τον ανάποδο σταυρό στο παγκάκι της πλατείας όπου βρέθηκε νεκρή η 41χρονη για αφήσει τα ίχνη του και να πληρώσει το τίμημα του συμβολαίου με τον Σατανά. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο 22 χρονος σατανιστής, πρώτα έκοψε τις φλέβες του για να “επικυρώσει” το συμβόλαιο με τον Σατανά και σχημάτισε τον ανάποδο σταυρό και το “666 και μετά την σκότωσε πολτοποιώντας το κεφάλι της με μια πέτρα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, για την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού, που παρουσίαζε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα ενδεχόμενα κίνητρα και τον τρόπο διάπραξης πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυπταν, σε συνάρτηση με τις επιμέρους συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανθρωποκτονία.

Από τη συνδυαστική μελέτη και συνεκτίμηση όλων των παραπάνω στοιχείων, οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο “προφίλ” και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος είχε και ψεύτικο προφίλ στο facebook, όπου εμμέσως, πλην σαφώς, είχε γράψει για τη δολοφονία, ενώ, όταν είχε γυρίσει στο σπίτι του, είχε πει και στους γονείς του για τη δολοφονία, αλλά εκείνοι δεν τον είχαν πιστέψει.

Αποτέλεσμα των συντονισμένων αυτών αστυνομικών ενεργειών, ήταν να ταυτοποιηθούν σε πρώτη φάση τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Χαρακτηριστικό είναι ο δράστης το διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία μέχρι τη σύλληψή του συνέχισε κανονικά τη ζωή του και πήγαινε στη δουλειά στην οποία εργαζόταν περισταστικά, σχεδιάζοντας την επόμενη δολοφονία του.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της δολοφονηθείσας.

 

Η ομολογία που σοκάρει

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε ο 22χρονος σατανιστής την δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Γλυφάδα. Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δολοφόνησε την ημεδαπή στο πλαίσιο λατρευτικής σατανιστικής τελετουργίας, παραθέτοντας πληροφορίες που συνάδουν με τα ευρήματα στο χώρο του εγκλήματος και τα λοιπά προανακριτικά και ερευνητικά δεδομένα.

Κατά τη σύλληψη του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

“Θέλω να γίνω σατανιστής”

 

Πέρα από την ομολογία του, συγκλονίζει το γεγονός ότι ο ίδιος πριν από δύο μήνες, δηλαδή τον Απρίλιο οπότε και δολοφόνησε την 41χρονη στην Γλυφάδα, έγραφε στο Youtube, όπου διατηρεί λογαριασμό ότι θέλει να γίνει σατανιστής. Ζητούσε μάλιστα βοήθεια για να γνωρίσει τα κατάλληλα άτομα.

Δείτε τι έγραψε ως σχόλιο κάτω από το βίντεο με το τραγούδι του συγκροτήματος μπλακ μέταλ, Rotting Christ, με τίτλο “Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού”

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ