Πέτρος Φιλιππίδης: Πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι με την οικογένειά του

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, στο Ψυχικό. Ο ηθοποιός έλαβε εξιτήριο λίγο μετά τις 14:00 σήμερα από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μετά το ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Τον Πέτρο Φιλιππίδη παρέλαβαν από το νοσοκομείο η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου μαζί με άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου στο star.gr ο ηθοποιός θα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ενώ έχει πάρει και σχετικές οδηγίες από τους γιατρούς. “Είναι σχετικά αδύναμος”, είπε η δικηγόρος και πρόσθεσε πως “υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του και μία αγωνία για την υγεία του. Γι’ αυτό θα τεθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του, η επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη είναι να παραστεί σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, όπως έκανε μέχρι τώρα.

Την Παρασκευή, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του ηθοποιού για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του με όρους.

Το δικαστήριο του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ, που πλήρωσε λίγες ημέρες αργότερα. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ