Πετούν έξω από το σπίτι της 4μελή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα παιδί ΑμεΑ

Μια πολύ δύσκολη στιγμή περνάει μια 4μελής οικογένεια στην Πάτρα. Η μητέρα έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και πλέον μένει στο δρόμο.

Διαβάστε τι είπε η ίδια στο tempo24.news:

“Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω. Αύριο με πετάνε έξω από το σπίτι μου” είπε η Μ.Α. η οποία έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Όπως λέει η ίδια, πρόκειται για το σπίτι όπου ζει και μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά της ένα εκ των οποίων είναι ΑμεΑ.

Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού οι ανατροπές στην ζωή της ήταν πάρα πολλές τα τελευταία χρόνια. Έχασε τη δουλειά της, χώρισε με τον άντρα της και έμεινε σε ένα σπίτι που είχε πάρει δάνειο για να το κατασκευάσει μη μπορώντας να πληρώσεις τις δόσεις στην τράπεζα.

Απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη και πάλι η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Εξαπατήθηκε από κάποιους που παρίσταναν τους δικηγόρους και μάλιστα όπως καταγγέλλει η ίδια το κύκλωμα αυτό αποκαλύφθηκε και πλέον οι υπαίτιοι βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκείνη όπως μας λέει δεν είχε άλλα χρήματα για να πληρώσει εκ νέου δικηγόρο και έφτασε η ώρα του πλειστηριασμού.

Όπως ενημερώθηκε το σπίτι το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ψάχου, βγήκε στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ο οποίος έγινε στην Κεφαλλονιά. Απόψε, ειδοποιήθηκε πως αύριο το πρωί το σπίτι θα πρέπει να σφραγιστεί αφού πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη.

Η γυναίκα (τα πλήρη στοιχεία της βρίσκονται στην διάθεση του Tempo.24) έστειλε τα παιδιά σε συγγενικό τους πρόσωπο στην Αθήνα προκειμένου να μην ζήσουν αυτές τις στιγμές και περιμένει υπομονετικά να δει αν υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί το αυριανό “ραντεβού” που της έδωσαν από την τράπεζα.

Αυτό που ζητά είναι μια πίστωση χρόνου προκειμένου να μπορέσει να μαζέψει τα πράγματά της και να βρει ένα νέο σπίτι για να στεγάσει την οικογένειά της. Δουλειά δεν έχει αυτόν τον καιρό και δεν υπάρχουν συγγενείς κοντά της προκειμένου να την βοηθήσουν.

Πηγή: tempo24.news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ