Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο – Πέθανε ο 6χρονος που είχε τυλιχθεί με το λουρί του σκύλου

Κατέληξε ο 6χρονος που το μεσημέρι της Τρίτης είχε το ατύχημα με το λουρί του σκύλου, ενώ έπαιζε στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ant1news.gr, το παιδί βρισκόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.Το παιδί έπαιζε με το σκυλί, μέσα στο σπίτι του το μεσημέρι της Τρίτης. Κάποια στιγμή που η μητέρα του πήγε στην κουζίνα, εκείνο ανέβηκε σε τραπεζάκι, κρέμασε το λουρί του σκύλου σε μία πρόκα και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το λουρί τυλίχθηκε στον λαιμό του. Αμέσως μόλις το είδε η μητέρα του, κάλεσε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο και οι διασώστες βρήκαν το 6χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το αγόρι φαινόταν νεκρό, όμως οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, οι οποίοι του έκαναν ανάνηψη επί 35 λεπτά, το επανέφεραν και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση όπως είχε δηλώσει το πρωί στον ΑΝΤ1 ο διοικητής του νοσοκομείου, Εμ. Παπασσάβας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ