Περπατώντας στο High Line της Νέας Υόρκης με τον Γιώργο Περρή

Ο Κύπριος, με έδρα τη Νέα Υόρκη, καλλιτέχνης Γιώργος Πελλαπαισιώτης μίλησε στο High Line Park στη Νέα Υόρκη με τον διεθνή τραγουδιστή Γιώργο Περρή. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης, του οποίου η φωνητική φινέτσα μας μεταφέρει από τα ελληνικά στα γαλλικά και τα αγγλικά στα γερμανικά και τα ισπανικά, μίλησε στον Πελλαπαισιώτη ‘with No Armor’ (χωρίς πανοπλία) ενώ έκαναν γυρίσματα για το τηλεοπτικό επεισόδιο «Τέχνη και Πολιτισμός από Νέα Υόρκη με τον Γιώργο» που θα ανέβει στο YouTube κανάλι Yiorgos Bellapaisiotis YOUTUBE στις 25 Φεβρουαρίου.

Σε αυτή την αυθεντικά όμορφη συζήτηση, ο Περρής εξηγεί γιατί θα πήγαινε τη φωνή του Τζορτζ Μάικλ μόνο στη μετά θάνατον ζωή και περιγράφει τον ξεχωριστό δεσμό που μοιράζεται με την Νάνα Μούσχουρη….

Ο Γιώργος Περρής που τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο μπροστά σε 22.000 φιλάθλους στο Madison Square Garden, που είναι ο μόνος καλλιτέχνης στον κόσμο που έχει κινηματογραφήσει τα τραγούδια του στον αρχαίο ναό της Αφαίας στην Αίγινα, και που εμφανίζεται στο Grammy Global Spin, θα σας καταπλήξει κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης κάνοντας λόγο για μια δεύτερη επιλογή καριέρας ως σεφ σε μια μικρή ταβέρνα…

Μείνετε συντονισμένοι για τις 25 Φεβρουαρίου για να μάθετε γιατί επέλεξε να ονομάσει το επερχόμενο διεθνές άλμπουμ του που περιλαμβάνει τραγούδια των Ευανθία Ρεμπούτσικα και Λίνα Νικολακοπούλου «No Armor». Ο Περρής πηγαίνει επίμονα ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και κανόνες και είναι απολύτως εντάξει σε περίπτωση που χάσει το παιχνίδι.

Ο λογαριασμός Instagram του Γιώργου Πελλαπαισιώτη είναι yiorgosartnyc

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ