Περιπέτεια για Ολλανδούς τουρίστες στην Κρήτη

Περιπέτεια για Ολλανδούς τουρίστες στην Κρήτη

 

Σε περιπέτειες μπήκε μια παρέα Ολλανδών τουριστών, κατά την διάρκεια της εκδρομής τους, στο νησί “Χρυσή” της Ιεράπετρας. Οι άνθρωποι υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση και από το απόγευμα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς τους από το Γαϊδουρονήσι, στο νοσοκομείο Ιεράπετρας που έχει τεθεί σε συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα ξεκίνησε το πρωί για να πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο νησί της Χρυσής. Όπως είπαν και οι ίδιοι, πιθανότατα κάποια από τα φαγώσιμα που έφαγαν από καντίνα του νησιού, τους πείραξε με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Σημειώνεται ότι αργά το απόγευμα και αφού κινητοποιήθηκαν αρμόδιες αρχές και το νοσοκομείο Ιεράπετρας, οι τέσσερις Ολλανδοί τουρίστες, μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα όπως δήλωσε στο Cretalive ο διευθυντής του νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, η κινητοποίηση του ιδρύματος, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ήταν άμεση. Άνοιξαν την Παθολογική Κλινική για να βοηθήσουν τους 4 ανθρώπους που ήταν σε άσχημη κατάσταση. Αλλά και εκείνους που αναμένονται. Γιατί εκτός από τα άτομα που ήδη νοσηλεύονται, το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζουν και άλλα μέλη της παρέας, οι οποίοι είναι καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο.

 

Πηγή cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ