Πέλλα: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό – Πώς έγινε το δυστύχημα

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης (3/4) ένας 72χρονος πεζός, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pellanews.gr, το τροχαίο συνέβη κοντά στη διασταύρωση των φαναριών επί της 20ης Οκτωβρίου και Ταγματάρχου Ηλιοπούλου.

Το φορτηγό χτύπησε τον ηλικιωμένο την στιγμή που ο πεζός – οποίος μάλλον δεν είδε το πράσινο φανάρι- διέσχισε τον δρόμο με αργό ρυθμό, φτάνοντας μπροστά από το φορτηγό.

Ο οδηγός, εικάζεται ότι δεν είδε τον ηλικιωμένο, κι έτσι ξεκίνησε την πορεία του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο άτυχος άνδρας διέμενε στις Εργατικές Κατοικίες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Δείτε φωτογραφίες από το pellanews.gr:

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.