Θρίλερ με τον σκελετό του χορευτή σε εγκαταλελειμμένη έπαυλη στον Πειραιά

Στον Γάλλο χορευτή που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Αύγουστο ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε ερειπωμένη έπαυλη στον Πειραιά. Πραγματοποιήθηκε εξέταση DNA και υπήρξε ταυτοποίηση του σκελετού. Ο 27χρονος Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ βρέθηκε νεκρός κοντά στο πανδοχείο που έμενε όταν εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Αναμένονται απαντήσεις για την αιτία του θανάτου του, ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και καθώς δεν υπάρχουν ιστοί, δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο σκελετός βρέθηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά την εξαφάνισή του από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην έπαυλης Μαυρομιχάλη. Το μακάβριο εύρημα εντόπισαν μέσα σε μία υδατοδεξαμενή και αμέσως ειδοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. Του άρεσε να κάνει γιόγκα σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε πει ότι θα πάει για διαλογισμό και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν, χωρίς να δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

Οι υπεύθυνοι του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα. Μεταξύ αυτών, και μία αίτηση για εργασία σε γνωστή εταιρεία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο. Ένα στοιχείο που δείχνει πως ο άτυχος 27χρονος ενδιαφερόταν να μείνει στην Ελλάδα και να εργαστεί.

Ο Τζόις είχε δηλώσει ως διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του το σπίτι μιας Ελληνίδας φίλης του, με την οποία μοιράζονταν κοινά ενδιαφέροντα. Φαίνεται πως και η ίδια με υπεύθυνη δήλωσή της, είχε συναινέσει σε αυτό.Πώς βρέθηκε στα ερείπια της έπαυλης;

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γάλλου χορευτή, Χαράλαμπος Τσιανάκας, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. «Από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως τα στοιχεία που είχαμε, δεν έδειχναν να είχε απομακρυνθεί ο Τζόις από τον Πειραιά. Πρέπει να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εδώ, στα ερείπια».

Ο κ. Τσιανάκας είχε τονίσει στο “Τούνελ” ότι αν αποδειχτεί ότι ο σκελετός ανήκει στον Τζόις, θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. «Μας δημιουργείται η σκέψη ότι κάποιος μπορεί να του έχει κάνει κακό. Όλα τα πρόσωπα με τα οποία είχε συνδεθεί, μπαίνουν ξανά στο μικροσκόπιο, κάτω από μία άλλη ιδιότητα πια. Από μία εξαφάνιση μυστήριο, μπορεί να μιλάμε για μία ανθρωποκτονία μυστήριο. Εάν κάποιος θέλει να κάνει κάτι κακό ή να κρύψει κάτι εδώ όπου βρέθηκε ο σκελετός, είναι ο ιδανικός χώρος…», κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: anikolouli.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ