Παύλος Χαϊκάλης: Τι απαντά για τη δεύτερη και πιο σοβαρή καταγγελία – ΒΙΝΤΕΟ

Κατατέθηκε την Πέμπτη το πρωί νέα, πολύ πιο σοβαρή καταγγελία στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Παύλου Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση. Στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, σήμερα Παρασκευή σημείωσαν πως η συγκεκριμένη γυναίκα είχε σπάσει τη σιωπή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 πριν από λίγες μέρες όπου είχε περιγράψει το περιστατικό, ενώ την καταγγελία της φιλοξενεί σημερινό δημοσίευμα της ON Time.

Όπως ειπώθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή “κατατέθηκε η καταγγελία. Πηγή από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μας αναφέρει ότι είναι πιο σοβαρή από την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή“. Ακούστηκε παράλληλα ηχητικό απόσπασμα από την καταγγελία της γυναίκας στην ΕΡΤ ενώ η ON Time δημοσιεύει την ανατριχιαστική περιγραφή του περιστατικού υπό τον τίτλο “Απόπειρα βιασμού”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για απόπειρα βιασμού που έγινε πριν από 31 χρόνια σε νεαρή τότε ηθοποιό. Όπως είχε καταγγείλει εκείνη, ο Παύλος Χαϊκάλης, όταν αυτή αρνήθηκε να ενδώσει, την άρπαξε από τον λαιμό, ενώ, όπως λέει, μόλις είχε υποβληθεί σε ογκολογικό χειρουργείο και έχασε τις αισθήσεις της όταν τη χτύπησε πάνω στην τομή. Η 25χρονη τότε ηθοποιός συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό στο σπίτι του, καθώς διατηρούσαν φιλική σχέση, για να συζητήσουν για μια νέα ταινία. Εκτός εαυτού, όπως καταγγέλλει η ίδια, της επιτέθηκε.

“Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε (…). Ξαφνικά είδα έναν άλλον άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλον. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή (…). Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από τον λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Να μου δηλώνουν αυτό που πήγε να γίνει. (…) Ήμουν πάρα πολύ τυχερή όμως με τη χάρη του Θεού, γιατί επάνω στην πάλη με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στην τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε προφανώς ότι είμαι “εκτός” και έφερε νερό. Μου έβρεξε το μέτωπο και έφερε νερό να πιω. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη”. Όπως πρόσθεσε σύμφωνα με την ΟΝ Τime, οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Οι αστυνομικοί-όπως λέει- πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιός. “Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου, ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου. και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα” ανέφερε η ίδια.

Συνεργάτες της εκπομπής “Ευτυχείτε” επικοινώνησαν με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος υποστήριξε ότι περιμένει να πάρει στα χέρια του τις καταγγελίες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καθώς δεν είναι μέλος του και υπάρχει καθυστέρηση στο να πάρει στα χέρια του τις δύο επίσημες καταγγελίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ