Πάτρα: “Υπήρχε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το 2014” – Η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη

Από το 2014 είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, λίγες ώρες πριν από την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος στο OPEN, ανέτρεξαν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια αναφορά που να έχει σχέση με την συγκεκριμένη οικογένεια, εκτός από αυτή την ενημέρωση που είχαν από τους γιατρούς.

“Είδαμε μια ενημέρωση που ταίριαζε και ήταν στο όνομα του συζύγου. Δεν μπορούσαμε να το επιβεβαιώσουμε και πήραμε την Εισαγγελία για να μας το επιβεβαιώσει. Δυστυχώς δεν το έκανε κι έτσι το έκαναν δημοσιογράφοι που είχαν καλύτερη πληροφόρηση. Έτσι βρήκαμε την καταγγελία αυτή. Ήταν 14 Αυγούστου του 2014 με την ένδειξη “επείγον” που έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού, της Τζωρτζίνας. Ιδιαίτερα για τη μάνα, όπως έλεγε η ανώνυμη αναφορά. Εστάλη στην Εισαγγελία” τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου.
“Έμαθα ότι τελικά διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και μάλιστα η σύζυγος ωρυόταν γιατί την κατηγορούσαν” πρόσθεσε.

 

O Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Μπαμ” είπε ότι η καταγγελία ήταν «ψευδής», προερχόμενη από μια κακόβουλη γειτόνισσα, κάτι που αποδείχτηκε από την επίσκεψη των αρμοδίων στο σπίτι. Παράλληλα σε ό,τι αφορά τις αιχμές από το περιβάλλον της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου περί κακοποιητικής συμπεριφοράς απέναντί της, ο πατέρας των τριών κοριτσιών επεσήμανε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ