Πάτρα: Το μυστήριο με τα 180 “σήματα” για την Τζωρτζίνα και η “σύμπτωση” την ημέρα θανάτου της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και ειδικότερα για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στείλει 180 “σήματα” στους γιατρούς μέσα σε ένα 7μηνο, προκειμένου να τους δείξει ότι η 9χρονη κόρη της είχε καρδιολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το MEGA, φαίνεται ότι η 33χρονη ήθελε να πείσει τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες, προκειμένου να τους πείσει ότι το πρόβλημα υγείας της, είναι παθολογικό.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα, κατέθεσε ένας από τους σημαντικότερους γιατρούς του Ωνασείου, ο οποίος κλήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, δηλαδή για τα σήματα του απινιδωτή.

Τι συνέβη την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη μοιραία ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας είχε γίνει πάλι προσπάθεια μετάδοσης δεδομένων, στις 2 το μεσημέρι.

Πρόκειται για την ώρα που συμπίπτει με την ώρα χορήγησης της κεταμίνης. Έπειτα από 20 λεπτά, το άτυχο κορίτσι έπαθε ανακοπή και στη συνέχεια η μητέρα ειδοποίησε τους γιατρούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ