Πάτρα: Το μεσημέρι στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην Ευελπίδων αναμένεται το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα πρόκειται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο 30χρονος, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης. Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο 30χρονοςς και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη 33χρονη αποκαλύπτοντας πως αλλάζει την στάση του απέναντι στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.