Πάτρα: Το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν έχει αποκλειστεί για την Τζωρτζίνα

Νέες πληροφορίες για την ιστοπαθολογική έκθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας  ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, το οποίο έφυγε τελευταίο από τη ζωή, μετά τις δύο αδελφές του, τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου., το ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν έχει αποκλειστεί και επιπλέον υπάρχουν ευρήματα που δεν συνάδουν με την εικόνα του παιδιού αυτής της ηλικίας και με αυτό το ιατρικό ιστορικό.

Με την ιστοπαθολογική έκθεση ο ασφυκτικός θάνατος της Τζωρτζίνας ούτε αποκλείεται, ούτε επιβεβαιώνεται πλήρως. Τα ευρήματα της συγκεκριμένης ιστοπαθολογικής συναντιούνται στον ασφυκτικό θάνατο, αλλά συναντιούνται και σε άλλες περιπτώσεις. Πνευμονικό οίδημα και πνευμονορραγία περιγράφονται στην ιστοπαθολογική εξέταση. Αυτά τα ευρήματα δεν παραπέμπουν 100% σε ασφυκτικό θάνατο.

Αν ο βαθμός στον οποίο βρέθηκαν είναι ικανός ή όχι για να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η Τζωρτζίνα «έφυγε» από ασφυκτικό θάνατο αυτό θα το αποφασίσει ο ιατροδικαστής.

«Υπάρχουν κάποια κύτταρα μέσα στα όργανα της Τζωρτζίνας σε κάποιες θέσεις. Αυτά τα κύτταρα δεν τα βλέπουμε σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτά τα κύτταρα είναι ένα σταθερό εύρημα, πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό σε τρία όργανα τουλάχιστον και αυτό μπορεί να σημαίνει ή μία παθολογική κατάσταση, η οποία δε μπορεί να αναφερθεί στην ιστοπαθολογική ή ότι προκλήθηκαν από κάποιον εξωγενή παράγοντα, κάποιες ουσίες» αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.