Πάτρα: Στους 22 οι τραυματίες

Πάτρα: Στους 22 οι τραυματίες

Στους 22 έχουν ανέλθει οι τραυματίες, που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, μετά την ανατροπή του υπεραστικού λεωφορείου με 30 επιβάτες, σήμερα το πρωί στη μεγάλη περιμετρική της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρχική διακομιδή των τεσσάρων τραυματισμένων επιβατών στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα άλλοι 18 επιβάτες, στους οποίους προηγουμένως είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ.

Όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, εκτός από τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αξιωματικοί της τροχαίας Πατρών, αναμένεται να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο, προκειμένου να ερευνηθεί, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα ελαστικά του οχήματος ή σε μηχανικά του μέρη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως σοβαρό ενδεχόμενο, να έσκασε ένα από τα μπροστινά λάστιχα του λεωφορείου, με αποτέλεσμα το όχημα βγει εκτός δρόμου και μέσω του πρανές να σύρθηκε μέχρι τον παράδρομο της περιμετρικής, στο ύψος της Οβρυάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Το σημείο του ατυχήματος με το λεωφορείο

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.