Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ξανά η καρδιά της Ίριδας – Οι αμφιβολίες για την αγενεσία φλεβόκομβου

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς στην σοκαριστική υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα με το θρίλερ να συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, στο μικροσκόπιο θα μπει εκ νέου η καρδιά της Ίριδας προκειμένου να διαπιστωθεί αν το βρέφος έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου. Ειδικοί σημειώνουν πως εάν το παιδί είχε αγενεσία φλεβόκομβου δεν θα πέθαινε στον ύπνο του, ενώ δεν είχε και βαριά κλινική εικόνα όταν ήταν εν ζωή. Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν το βρέφος είχε τέτοιο πρόβλημα θα είχε εντοπιστεί από την κοιλιά της μητέρας του ή από τις πρώτες ημέρες της ζωής του.

Δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως αν αποκλειστεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου στην Ίριδα, τότε έρχεται πιο κοντά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αν αυτό αποδειχθεί θα έρθουν και νέες συλλήψεις.

 

Από την πλευρά της η ιατροδικαστής Άννα Ράζου ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει εκταφή στην Ίριδα και η εξέταση στην καρδιά θα γίνει από τους ιστούς που ήδη έχουν κρατηθεί. Όπως είπε υπάρχουν πολλά στοιχεία για την Ίριδα που θα βοηθήσουν, ωστόσο, χαρακτήρισε αστοχία το γεγονός ότι δεν έχει κρατηθεί ιστός από τον εγκέφαλο του βρέφους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ